Sweet Lemon ouvre son pop-up store à Anvers

Post thumbnail

Vooral bekend in Wallonië en Brussel wil het merk echter ook het noorden van het land inpalmen en begint zijn veroveringstocht in Antwerpen, het epicentrum van de Belgische mode.

Met zijn moderne en avantgardistische scene, zijn wirwar van straatjes en authentieke gevels is Antwerpen niet meer dan een logische keuze. Wie van de levendige Meir aan de voet van de Boerentoren de Wiegstraat in wandelt, spot meteen de Sweet Lemon shop achter een ebbenhoutzwart uitstalraam met twee rotan lantaarns. Sweet Lemon verwelkomt je er in zijn urban jungle, een leuk pand met een wilde touch in deze bruisende modestad.

 

Van de boetiek in het centrum van Namen tot de lancering van een eigen e-shop… Het kleine Belgische merk heeft ondertussen zijn sporen verdiend en gaat nu een uitdaging van formaat aan: zijn fans elke dag een beetje meer voor zich inpakken. Sweet Lemon is een exclusief label en de modellen, die stuk voor stuk een persoonlijk stempel dragen, worden met de allerbeste materialen met de hand vervaardigd. Ze worden in België ontworpen en in Italië in Toscane, in de Marken en in de streek rond Napels gefabriceerd.

Inspiratie opdoen op de avant-garde van de fashion weeks en grote designers, trends opnieuw interpreteren en aanpassen aan de Belgische modetendensen, en vooral: vrouwen met lef en een voorliefde voor schoonheid een degelijk product aanbieden, dat is wat dit Belgische merk hoog in het vaandel draagt.

Omdat je moet durven te zijn wie je bent. En voor een vrouw met lef volstaat een “zeste” Sweet Lemon in haar dressing om te zijn wie ze is.